Virtuális olvasósarok
 

Könyvajánló kisebbeknek

Harry Potter

 

Ajánlom nektek a Harry Potter című regényt, melyet J. K. Rowling írt. A Harry Potter, bár hosszúnak tűnik elolvasni, mégis mikor az ember elkezdi olvasni, nem tudja abbahagyni. Hogy miért? Nos, azért, mert a Harry Potterben megvannak mindazok a szálak, melyek regénybe kellenek. Nagyon izgalmas, és érdekes regény, de nem csak a külön féle varázslatoktól lesz érdekes, hanem magától a történettől is. Vannak benne fonalak, melyek összegabalyodnak, de aztán a történet során egyre lazulni fog ez a csomó, a végére pedig már teljesen kigabalyodnak. Megvan benne a vidámság és egyben a szomorúság is. Megvan benne a szerelem is. 


A könyvnek nincs olyan része, amely unalmas volna, hanem mindig haladnak benne a cselekmények. J. K. Rowling igen nagyon szépen és kifejezően ír a regényben. Így az olvasást is lehet lehet élvezni, olya értelemben, hogy sok benne a személyleírás és ez segít elképzelni a szereplőket, hogy hogyan is néznek ki.
Majoros Viktória

Nyitva tartás
 
Hétfő 6. óra; 15:00 - 16:00
Kedd 2. és 4. óra
Szerda 5. óra; 14:00 - 16:00
Csütörtök 3. és 4. óra; 11:30 - 13:30
Péntek 6. óra
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Vélemények
 

Kedves Olvasó!

Észrevételével, javaslatával, kérdéssel, javaslattal forduljon bizalommal hozzánk a 

konyvkucko@szignum.hu e-mail címen! smiley

Könyvajánló kisebbeknek
 

Ajánlott Szerző: Ajánlott könyv címe

Ajánlott Szerző: Ajánlott könyv címe Sed id justo mi, quis viverra augue. Phasellus diam velit, gravida non molestie a, vestibulum a felis. Sed congue orci ac ipsum rutrum accumsan. Integer vitae quam sem, vel pretium leo. Proin quis posuere quam. Pellentesque in dolor ipsum. Suspendisse potenti. Sed ac eros at tortor faucibus dapibus nec vitae dolor.
 

Ajánlott Szerző: Másik könyv

Ajánlott Szerző: Másik könyv Sed mattis, massa at venenatis sollicitudin, nibh nibh fringilla ipsum, sit amet porta lorem arcu eu erat.
 

Támogatóink:
 

 

Online vetélkedő